Ladik Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Ladik Ziraat Odası > Haberler > Ladik Ziraat Odası Başkanlığı

Ladik Ziraat Odası Başkanlığı

Ladik Ziraat Odası tarafından Samsun Tarım ve Orman Müdürlüğü iş birliği ve DOKAP'tan sağlanan destek ile slaj paketleme tesisi kurulması için çalışmalara başlandığı belirtildi.
Ladik Ziraat Odası Başkanı İmdat DEMİR yapmış olduğu açıklamada; "Tesisimiz için en önemli bir aşamayı geride bıraktık. Tesisimizde kullanılacak olan slaj makinesi için ihale süreci tamamlandı ve makine alımı gerçekleştirildi. Slaj makinesini 615 bin liraya mal ettik. Tesisin kurulması ve ekipmanların tamamlanması ile birlikte yaklaşık 1 milyon liraya mal olacak. Tesisimiz inşallah ağustos ayı içerisinde hizmete girecek çiftçilerimizin kullanımına açılacak. Tüm çiftçilerimize hayırlı olsun." dedi.

Ladik Ziraat Odası Başkanı İmdat DEMİR;" Allah'a şükürler olsun çiftçilerimize vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getirmenin onuru ve gururunu yaşamaktayım. Projenin hazırlanması ve yürütülmesinde bizlere önemli destekler sağlayan Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Çayır Mera ve Yem Bitkileri Şube Müdürü Namık AKGÜL, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeline teşekkür ederim." dedi.